Humoristák is segítenek a tűzkárosult családnak
2019. április 23. írta: Imre Anda

Humoristák is segítenek a tűzkárosult családnak

Egy kölcsön nyaralót kaptak, míg felépül az új házuk

A vizsgálat szerint a kazán okozta azt a februári tüzet, ami miatt kigyulladt a házuk és rövid idő alatt egy élet munkája vált a tűz martalékává. A szarvaskői Bíró család, bár rendkívül nehéz helyzetbe került, egy pillanatig sem adta fel a küzdelmet, példás összefogással ma már ott tartanak, hogy nagyon sokan gyűjtöttek és jótékonysági rendezvényeket szerveztek azért, hogy új életet kezdhessenek.

mindenuk_eleget.jpg

Bíró Miklós: „a házunk elvesztése pokoli érzés volt, három gyereket nevelünk, abból az egyikük súlyos agyvérzést szenvedett, csak a földön kúszva „közlekedik”, én vagyok az egyedüli kereső a családban, feleségem a fiúnkat ápolja. Szerencsére örök optimista vagyok, az ingatlanuk bár - külterületi faház besorolása miatt nem lehetett rá biztosítást kötni, - ezért önerőből sem tudtuk volna megoldani a lakhatásunkat. Egy kölcsön nyaralót kaptunk, amiben ideiglenesen élhetünk. A tragédia ellenére folyamatos segítséget kapunk, ami fantasztikus érzés, és örök hála azoknak az embereknek”!Jelenleg az új ház 2/3-a már összegyűlt, így már csak a maradék összeget kell megteremteni.

Ehhez járulnak hozzá a Showder Klub és a Rádió Kabaré humoristái, akik „nevetetve” támogatják a családot: Szikra László, a Showder Klub atkári, heves megyei dumarekordere, aki 2017-ben (saját, korábbi rekordját megdöntve) 548 percen keresztül szövegelt megállás nélkül, ezáltal a „leghosszabb, folyamatosan bemutatott Stand-up  Comedy előadás” rekordját is tartja hazánkban. A vidéki életből merített poénjai a Rádiókabaré és a Dumakabaré közkedvelt felvételei közé tartoznak.

nevetve_segithetsz_humoristak_jotekonysagi_humorest-_foto.jpg

Ürmös Zsolt, a Magyar Televízió Humorista kerestetik (1995) című műsor különdíja után 2006-ban szerzői kategóriában lett a Humorfesztivál nyertese. Fábry Sándor és a Bagi-Nacsa páros állandó szerzője, rendszeresen jelennek meg írásai a Hócipőben, a Rádiókabaré, a Dumakabaré és számos humorműsor írója, szerkesztője. A Stand Up Brigád humortársulat művészeti vezetője.Molnár Zoltán elsősorban multinacionális cégek rendezvényein lépett fel a tengerentúlon és hazánkban, egyedi és varázslatos előadásmódja miatt a jótékonysági est egyik legkülönlegesebb fellépője lesz. Lélegzetelállító kártyatrükkjei, elegáns, kifinomult humora teszi a produkcióját felejthetetlenné.

Szép Bence, az estet szervező egri Animus Egyesület alelnöke, a Magyar Televízió műsoraiban bukkant fel 2009-ben,  azóta a tv2, az ATV és a Rádiókabaré humorműsoraiban is nevetteti a nézőket. Stand Up Comedy bűvészműsorával ( A Világ Legügyetlenebb Bűvésze), rendszeresen lép fel Heves megyében, valamint Európa-szerte és a tengerentúlon is.

A humoristák a Jótékonysági Estet 2019. április 30-án, 19 órai kezdettel tartják  az Egri Kulturális és Művészeti Központban. Arra invitálják a könnyed műfaj kedvelőit, hogy minél többen vegyenek részt a rendezvényen, mert  a 2.500,- Ft-os belépőjegy megváltásával nem csak egy kiváló humorcsapatot tekinthetnek meg, hanem egyúttal a család új életéhez is támogatást nyújthatnak. 

Bíró Miklós és családja nagy örömmel fogadta a humoristák által szervezett jótékonysági estet, egyben a családfő felidézte kedvenc mondatát: „a legtöbbször így köszönnek el tőlünk: sok kitartást kívánunk! Erre azt szoktuk válaszolni: lesz, mert szerencsére azt nem a házban tároltuk! ”

Akik a rendezvényen nem tudnak részt venni, de szeretnék támogatni a családod, így is megtehetik:

Bíró Miklós

10404247-90402860-01600000

IBAN HU59104042479040286001600000

Fontos a megjegyzésbe beírni: ADOMÁNY

A bejegyzés trackback címe:

https://azenriportalanyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr2614782608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása