Csipkerózsa  társat keres
2018. augusztus 03. írta: Imre Anda

Csipkerózsa társat keres

Még egy kis humor...

Jó napot kívánok, Csipkerózsa vagyok! Ez az „Örök Hűség Titka a Korai Halál  Társközvetítő Iroda?”

Igen! Gondolom, egy daliás herceget keres, aki végre megcsókolja, mert ilyen hosszú alvás után, biztos kiszáradt a szája.

Így is lehet mondani, de nem akarok rút békává változni, és azt sem akarom, hogy a hercegnek büdös legyen a lehelete, és csókolózás közben nehogy átcsússzon a számba a protézise!

csipke.jpg

Hát így egy kicsit „megdrágíjja”! És mi az elképzelése kegyednek, milyen legyen az a herceg?

 Korban hozzám illő,  jó hát aludtam száz évet, de talán hetvenet letagadhatok, pláne ha kivasaltatom a ráncaimat.

Milyen kapcsolatot keres?

Milyen van?

Van kapcsolat alibiből, barátság extrákkal, hárman párban, csak szex és semmi érzelem, melyik érdekli?

A királyi apám megtiltotta, hogy mindenféle szakadt, csóró, lovagi tornából felmentett, üres fejű herceggel találkozzak. Olyan szóba se jöhet, aki a királyt pontos „j-vel” írja le, és két szóban azt, hogy hiányzik a fog   soromJ

Drága Csipkerózsa! Míg Ön a százéves álmát aludta, alaposan megváltoztak a hercegek.

 Igen, nekem is gyanús, amikor ilyen leveleket küldtek postagalambbal, hogy „ Csá Rózsa Csipke, szívesen megnézném, hogy ott is hordasz-e csipkét! Vajon ez mit akar jelenteni?

Hát hogy is mondjam, ez a herceg egyből felszaladt a csúcsra, lépcső nélkül, de ő, nem nősülni akart.

Nem? Hanem mit?

Legfeljebb a csipkehorgolások mintáját gyűjteni!

Érdekes, azt is írta egy herceg, hogy: Csákó királylány! Azért mert szeretem a tejet, nem fogok tehenet venni! Mit akart ezzel mondani?

Ez is egy modern ismerkedési forma! De megsúgom Önnek, nem hetedhét országra szóló lakodalmat akart az illető.

Én nem értem, mielőtt elaludtam, akkor még voltak daliás hercegek! És szempilla rebegtetve vártam, hogy felkérjenek táncolni. Szombaton meg elmentünk a Hamupipőkével egy retro bálba,  na, ott meg a hercegek a söntést támogatták, mintha le akart volna dőlni és beszóltak: szia Cica, megmutassam 3 D-ben? Vajon mire gondolt?

Csipkerózsa! Ezekkel ne foglalkozzon. Mi szervezünk különböző ismerkedési esteket: rapid-randi, lakat-randi, főzős randi, szex randi, elhozhatja Hamupipőkét az üvegcipellőjével együtt

Jó, de ott is olyan érdekes kinézetű hercegek lesznek, akik nem tudják  rendesen felhúzni a nadrágjaikat, csak az ülepükig ér, a fülük ki van vágva, benne egy nagy kődarab, folyamatosan nyomkodnak valami kütyüt, és azt mondja az egyik herceg a másiknak felháborodva:  és képzeld, tegnap nem térdelt a csajom, vágod?

Valóban vannak ilyenek is, de mi a legjobbakat kínáljuk.

Az jó, mert korábban már szerveztek egy romantikusnak ígért találkozót,  az  „Út az orgazmus felé” társkereső irodában!

És milyen volt?

A hercegnek egy foga volt, az is sárga. Azt mondta a Hamupipőke ne bánkódjak, legalább keveset költ fogkrémre! Ráadásul semmi vagyona sincs, az aranytallérjai rámentek  a kastélyhitelre, de azt mondta, hogy valami  rezsicsökkentéssel majd visszakap pár tallérfillért, addig közmunkában strázsa a királyi tömlöcben.  Itt állok ön előtt, talpig csipkében 90 cm-es mellbőséggel, el tudja képzelni, hogy egy közmunkás jöjjön értem hatlovas hintóval?

Őszintén  szólva nem. De nézze, van itt egy daliás herceg, milyen szép bemutatkozó levelet írt:

Olvasom: Izompityú henger formával, szerelem pázsittal a mellkasán, közepes  sörhassal keresi azt a téglalap testet,  akivel együtt alkothatnának  különböző mértani alakzatokat.  Lehet, hogy először csütörtököt mondok, de legyen az első légyott pénteken. „ Nálam a pénz nem erotikus pótlék”  jeligére!

Én ezt nem értem, és ezeket sem, amit ide tett elém! Mit jelent az,  „fiatal kancát ügetésre fognék, jelige nyi-ha-ha”? Vagy hancúrkapcsi próbafekvéssel!  És az, hogy olyan nő keresek, aki szex után pizzává és sörré változik!

 Bocsánat, de maguknál terem a sok anti-pasi, pedig nem is vetik, tudja mit?  Inkább alszok még 100 évet, hátha utána már lesznek igazi hercegek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenriportalanyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr5314159723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1 2018.08.18. 00:08:09

Hüpp-hüpp ...

( szóval a naaaaaaaaagy szabadság alatt ilyenek "teremnek" ? )

Imre Anda 2018.08.18. 20:03:27

Pontosan, és még jó néhány, hiszen humorral könnyebb:)
süti beállítások módosítása