Áronnak sikert hozott a dalszövegek verselése
2023. június 11. írta: Imre Anda

Áronnak sikert hozott a dalszövegek verselése

Rajonganak érte a Tik-Tokon

Sövegjártó Áron színész-énekes a versekhez fűződő szeretetének és egyedi látásmódjának köszönheti, hogy azok a fiatalok is követik munkásságát, akikre korábban nem is gondolt. Már akkor is csodálkoztak a barátai, amikor azzal állt elő, hogy ő híres magyar költők verseit fogja elmondani, nem szokványos formában. Így született meg a VERSmindenÁRON saját csatornája, ahová egyedülálló módon készíti a verseket, több, mint egy éve.  

Az előadott művek egyre népszerűbbé váltak, és folyamatosan nőtt a kedvelők tábora. Rengeteg egyéni visszajelzést kapott a művész, sokat számított az is, hogy megosztotta követőivel a munka menetét, a bakikat, és hogy milyen előkészületek szükségesek a versek megjelenése előtt. A bepillantások, a kulissza mögé nézések, tovább növelték a rajongók számát.

Áron kreativitásának köszönheti, hogy próbaképpen elszavalta a Hip Hop Boyz együttes: A hegyekben fönn, című dalát, amit feltöltött a Tik Tokra. Így született meg „A mire gondolhatott a költő?” című újabb csatornája, ahol Ganxsta Zolitól Korda Györgyig,  Majkától Zoránig,  széles a kínálat. Több zenekar megköszönte, hogy ilyen módon népszerűsíti a műveit, hiszen még az is előfordult, hogy egy-egy rajongó először „vers formájában” hallotta a dalt. (Pár érdekesség a link alatt)

Tankcsapda: Mennyország tourist https://youtu.be/e9HqaxWRDFQ
Azahriah x Desh: Habibi https://youtu.be/4qcrMMs68n0
Fekete Pákó: Add ide a didit https://youtu.be/C_SC2ojcXZQ

 

Két hónap alatt 50.000 követőre tett szert a Tik-Tokon, és őszintén, tisztelettudóan küldik számára az elismeréseket, sőt további ötleteket adnak, hogy kiknek a dalait szavalja el. Több, most induló költőtől és nagyobb közönségre vágyó zenekartól kapott Áron megkeresést, hogy népszerűsítése azok verseit, dalszövegeit.

50ezer_1.png
Sövegjártó Áron – ahogy mondani szokták- jókor volt, jó helyen, és kiváló érzékkel fordult a zömében fiatalabb korosztályt alkotó Tik Tok csatorna felhasználóihoz, ahol igazolást nyert, hogy igénylik a minőségi műveket. A profi előadás, az öltöny - nyakkendő az udvarias kommunikáció, a köszönet és hála kifejezése követőinek, egész egyszerűen tekintélyt parancsoló. Röviden: taroltak a népszerű dalok – versbe öntve!

Nem csak interjúra hívják folyamatosan, hanem Dvarieczki Bálint a HELMA Kiadó alapítója és a Magyar Könyv is Magyar Termék társalapító elnöke felkérte, hogy legyen a szervezet Nagykövete. A mozgalom könyv,- és e-book kiadással, hangoskönyv készítéssel foglalkozik, és sok pályázatot hirdetnek leendő íróknak, ezért a zsűrizésnél is számítanak Áron művészi tevékenységére, és ez óriási megtiszteltetés számára.

mkmt_foto_1.png
Közönsége nemcsak online, hanem testközelből is szeretné Áront látni-hallani, ezért szeptembertől önálló estjeivel fogja járni az országot, amire már most nagy az érdeklődés. A művész elmondása szerint ezeken az esteken kéz a kézben jár majd  a színpadon művészet és szórakoztatás, nevetés és sírás, próza és ének. Áron azt ígéri, hogy különleges élményben lesz részük a nézőknek, ő maga már most nagyon készül rá.  Minden információt ezzel kapcsolatban megtalálhat az érdeklődő a www.sovegjartoaron.hu  weboldalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenriportalanyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr8718144258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása